GastroNord/ Hottest Chef 2008

image307

Årets

Hottest chef

2008 GastroNord

                                                                                             Finalister


image308

                                                                   Mia Bremer


image309

                                                                                        Jennie Johansson          







image310        

TABASCO®marinerad och lättrökt fläskkarré med örtglacerad sötpotatis samt rostad majscréme smaksatt med rökt sidfläsk därtill gambosky och Bloody Mary jelly

Mia Bremer
 



 


image311

Tomat och vitlöksglazad fläskkarré med lättrökt cajunkorv,
grillade grönsaker och polenta smaksatt med
TABASCO®

Jennie Johansson



Årets Hottest Chef Contest

GastroNord på Älvsjömässan fredagen 25 april

 

Nu arrangerar vi på Tabasco® /Arvid Nordquist för första gången
Hottest Chef Contest - en tävling för dig som går sista året på någon
av Sveriges hotell- och restaurangskolor- inbjudan har gått ut till samtliga skolar.
Det gäller att skapa en läcker New Orleans-inspirerad rätt med fläskkarré kryddad med två av Tabascos berömda pepparsåser.

Än en gång har Dackeskolan gått till final!
Inte bara en elev utan två......

Mia Bremer
Merit SM-Guld+ 3:a Pumpan(skördefesten på Öland)

Jennie Johansson
Merit 3:a Pumpan(skördefesten på Öland)


  

  

1: a pris
Utbildningsresa till Tabascos ursprung Avery Island
KitchenAid
2:a och 3:e pris
Staub- gjutjärns serie
Lion Sabatier- franska knivar



Vi önskar Jennie och Mia lycka till!

Kommentarer
Postat av: Veronica Claeson

Stor grattis och lycka till idag!

Önska vi på Arvid Nordquist

2008-04-24 @ 13:38:50
Postat av: marianne mias mamma

Gooooo for it!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kramar
M

2008-04-24 @ 21:48:34
Postat av: Östgöte i förskingringen

Jättestort grattis till guldtjejen Mia och brons-Jennie, båda vinnare i tävlingen och båda från samma skola. Heja Mjölby-tjejer!

2008-05-08 @ 18:36:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0