SM Kockelev - Stockholm/Globen








Strax innan förrätten ska hämtas av servisen.


Strömmingsrullad med tillbehör



Från Stockholm





Emma presenterar förrätten till juryn.


Juryn under arbete.



Från Helsingborg






Päron & äpple samt vaniljsås de obligatoriska ingredienserna för desserten.


Dackeskolans varmrätt som består av tre variationer av lamm sadel, rökt, 
färsch och naturell.












MMMMMMMMMMMM.......




Decantering på högsta nivå.



snart dags för första rätten...I have to go now!!!
















Från Åre

Från Nyköping















En timme kvar, pulsen ökar. Skall de hinna? 



















Våra konkurrenter...




 





















Vår egen skribent Lasse på plats bakom kulisserna.



.






och vem har vi i bakgrunden?


träffas igen i tävlingssammanhang. Vad har dessa två tjejer som krävs för 
att år efter år ta sina skolor till finalen?



Hjälp strömming! Hur gör man? Är det som torsk?



Tränning inför Nordiska Mästerskapet.





Gör jag så här blir det nog bra.



Sammanbiten eller?





Och så ett par varv med Håkans älsklingskrydda.



Bakpotatis nnneeejjjj skulle vilja ha King Edward så klart!!! Tur att Grönsakshallen Sorunda ligger tät intill
skolan.



Kommentarer
Postat av: Emelie

Lycka till tjejer :)

2009-03-14 @ 12:03:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0